• تاریخ انتشار : 1401/08/18 - 09:04

فراخوان عضویت در انجمن کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اعلام تشکیل انجمن کوهنوردی از دانشجویان علاقه مند به این رشته ورزشی از سطح مبتدی تا پیشرفته دعوت به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره گسترش ورزش های همگانی از دانشجویان علاقه مند به رشته های طبیعت گردی، قله نوردی، پیاده روی، صخره نوردی و کوهپیمایی در دو بخش دانشجویان دختر و پسر برای عضویت در انجمن کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دعوت به عمل آورد.
دانشجویان علاقه مند به عضویت در انجمن کوهنوردی دانشگاه می توانند از 17 آبان تا 5 آدرماه 1401 از طریق نشانی www.vsca.tums.ac.ir/registration اقدام به ثبت نام کنند.
همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی: خیابان ایتالیا - ساختمان شفا - طبقه سوم مدیریت تربیت بدنی مراجعه کنند.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
  • کد خبر : 220190