مراسم تقدیر از مزدوجین و والدین صاحب فرزند متولد سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در شهرستان اسلامشهر

در مراسمی با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از مزدوجین و والدین صاحب فرزند متولد سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ شبکه تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این مراسم که چهارشنبه 7 تیر ۱۴۰۲ با حضور دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه در دفتر مدیریت برگزار شد  از همکارانی که در سال ۱۴۰۱ یا ۱۴۰۲ ازدواج‌کرده یا صاحب فرزند شده‌اند تقدیر شد.
دکتر عباسی گفت: مسئله جمعیت یک مسئله ملی است و متأسفانه سرعت افت جمعیت و افزایش سالمند شدن زیاد است و ما با چالش‌هایی مانند ازدواج، فرزند آوری، مرگ و کیر و مهاجرت‌ها روبرو هستیم به همین علت می باسیت به استراتژی‌های اثربخش توجه کنیم و به این موضوع به‌صورت علمی و جامع بپردازیم.
در این مراسم از همکاران همراه با لوح سپاس و کارت هدیه تقدیر شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی