• تاریخ انتشار : 1401/09/23 - 12:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 289
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، 21 آذر 1401با حضور هیئت رئیسه دانشکده در سالن کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، 21 آذر 1401با حضور هیئت‌رئیسه دانشکده در سالن کنفرانس برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر لیلا آزادبخت معاون پژوهشی دانشکده، هفته پژوهش را به پژوهشگران تبریک گفت و افزود:  امیدوارم که در سال‌های پیش رو استقبال از پژوهش از سوی دانشجویان بیشتر شود و با علاقه بیشتری فعالیت کنند. همچنین موفقیت دانش‌آموختگان نیز روزافزون باشد.

وی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های معاونت پژوهشی خاطرنشان کرد: این معاونت برای ارتقا روحیه پژوهش سیاست استفاده از داوران خارج از دانشکده در مورد هر یک از طرح‌ها را پیش گرفته است. ما سعی داریم به زیرساخت‌های پژوهشی توجه بیشتری داشته باشیم و ترجمان دانش طرح‌های پژوهشی را تقویت کنیم.

دکتر آزادبخت افزود: افزایش سقف بودجه‌های طرح‌های ارشد و دکتری اعمال شده است، همچنین دانشجویان می‌توانند برای تقویت پایان‌نامه‌های خود از گرنت های مختلفی که داریم استفاده کنند.

معاون پژوهشی دانشکده آماری از طرح‌های دانشکده ارائه کرد که شامل 45 طرح مصوب، 11 طرح مربوط به پایان‌نامه دانشجویی، 34 طرح غیرپایان‌نامه‌ای است و همچنین 11 طرح غیر پایان‌نامه‌ای در حال داوری است.

دکتر آزادبخت بیان کرد: 25 مقاله از ابتدای سال 1401 تاکنون با همکار بین‌الملل انجام شده است.

وی در ادامه برخی از مراکز تحقیقاتی را که با دانشکده همکاری دارند نام برد. این مراکز عبارت‌اند از: مرکز تحقیقات غذا و تغذیه، مرکز تحقیقات چاقی، مرکز تحقیقات دیابت، مرکز پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق، مرکز تحقیقات جراحی‌های کم تهاجمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مرکز تحقیقات پوکی استخوان، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، انستیتو پاستور، مرکز پزشکی ورزشی و مرکز تحقیقات مکمل‌های غذایی و پروبیوتیک.

وی اظهار کرد: سیاست‌های راهبردی مختلف در خصوص طرح‌هایی با پاسخگویی اجتماعی، توجه به اثربخشی طرح‌ها، افزایش طرح‌های ارتباط با صنعت و محصول محور از برنامه‌های آینده معاونت پژوهشی است.

دکتر غلامرضا فارسانی معاون اداری و مالی دانشکده ضمن تبریک روز پژوهش خاطرنشان کرد: سیستم دانشکده با تلاش در زمینه تأمین و افزایش بودجه طرح‌های دانشجویان همراه در مسیر رشد و بالندگی آن‌هاست.
وی گفت: معاونت اداری و مالی دانشکده با توجه به محدودیت‌های موجود تلاش می کند تا روند تأمین بودجه طرح‌ها را تسهیل کند.

در ادامه نماینده دانشجویان در مرکز پژوهش‌های دانشجویی گزارشی از پیشرفت فعالیت‌های پژوهشی این دانشکده در آن مرکز را ارائه کرد.

  • گروه خبری : دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
  • کد خبر : 223299
زهرا عبداللهی
تهیه کننده:

زهرا عبداللهی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *