• تاریخ انتشار : 1403/01/25 - 09:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 70
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران: عدالت در ادبیات رهبری محدود به مرزهای کشور نیست

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: قطعاً دیدگاه رهبر فرزانه انقلاب در خصوص عدالت تنها محدود به کشور نیست و امیدواریم عدالت به معنی واقعی در بین همه مردم دنیا به‌خصوص مسلمانان آزاده با ظهور حضرت مهدی (عج) به حقیقت تبدیل شود تا دیگر شاهد ظلم و جور و استعمار نباشیم.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر مهدی ابراهیمی با اشاره به دیدار رهبر انقلاب با دانشجویان گفت: این دیدارها از سال‌های گذشته نیز در ماه مبارک رمضان و یا مناسبت‌های مختلف با رهبر معظم انقلاب انجام می‌شود و به قطع یقین باعث تلطیف قلوب و آشنایی بیشتر دانشجویان با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و منویات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) می‌شود.
وی افزود: عموم دیدارها در فضای دوستانه و برادرانه برگزار می‌شود تا تشکل‌های دانشجویی بتوانند مشکلات و نقدهای خود را که در کشور و دانشگاه‌ها ملاحظه می‌کنند با ایشان به‌راحتی در میان بگذارند. این نگاه دلسوزانه و پدرانه در کجای دنیا دیده می‌شود که بالاترین مقام کشور ساعت‌های متوالی با زبان روزه و در کمال احترام متقابل با دانشجویان و نسل جوان کشور به گفت‌وگو بپردازد و نقدهای آن‌ها را با سعه‌صدر و آرامش بشنود و در خیلی مواقع بر درستی دیدگاه‌های نسل جوان و نخبه صحه بگذارد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: این نشان از روابط معنوی مردم به‌خصوص نسل تحصیل‌کرده و تاثیرگذار کشور با رهبری دارد و یقین قلبی دارم دیدار دانشجویان دانشگاه‌های کشور در سال‌های گذشته تا کنون توانسته مسیر حرکت تشکل‌های دانشجویان کشور را روشن‌تر کند و همچنین دانشجویان را به مطالبه‌گری و شفاف‌سازی بیشتر از مسئولان کشور تشویق و ترغیب کند و در دیدگاه‌های خارجی نیز بابصیرت بیشتری اتفاقات دنیا را دنبال و پیگیری کنند. مثال آن هم می‌تواند تشکیل شوراهای صنفی دانشجویان در دانشگاه‌های کشور و برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی باشد که احساس مطالبه‌گری و همراه‌سازی دانشجویان در مسیر مدیریت دانشگاه‌ها کرده است.
وی ادامه داد: این اثرگذاری وجود داشته و دارد. به‌هرحال نسل‌های گذشته و اکنون تغییر کرده‌اند؛ اما ایدئولوژی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی تشکل‌های اسلامی دانشجویان بر اساس منافع کشور است. به این عقیده هستم نسل چهارم و پنجم انقلاب مطالبه‌گری جدی‌تری دارند و با صراحت لهجه بیشتری موضوعات کشور، منطقه و جهان را دنبال می‌کنند. این نسل همچون نسل‌های گذشته تشکل‌های دانشجویی عهده‌دار مدیریت کشور خواهند بود و باید امیدوارانه در راستای برنامه‌های توسعه‌ای کشور به آنها میدان داد تا برای مدیریت آینده کشور آماده شوند.
عضو هیئت رئیسه دانشگاه افزود: محیط دانشگاه به‌ویژه دانشگاه‌های بزرگ و مطرح کشور به‌گونه‌ای است که دانشجویان آزاداندیشی و فضای سیاسی را به‌طورجدی مشاهده می‌کنند و تشکل‌ها بسیار در این موضوع تاثیرگذار هستند که بتوانند دانشجویان را جذب کرده و در فعالیت‌های مختلف از اندیشه و حضورشان بهره‌مند شوند که دانشگاه علوم پزشکی تهران که این‌گونه است.
ابراهیمی تاکید کرد: همان‌گونه که از حضرت علی (ع) سؤال شد: «ارزش عدالت بیشتر و بالاتر است یا بخشش؟» حضرت فرمود: عدالت کارها را بدان‌جا می‌نهد که باید و بخشش آن را برون نماید. عدالت تدبیرکننده‌ای است به سود همگان و بخشش به سود خاصان، پس عدالت شریف‌تر و بافضیلت‌تر است.» مقام معظم رهبری نیز بر این عقیده هستند که باید عدالت در امور بر همه چیز ارجحیت داشته باشد.
ایشان گفت: در دهه‌های گذشته عدالت به دلیل زیرساخت‌های نامناسب به‌صورت درست و واقعی در بین مردم تقسیم نمی‌شد و یکی از دلایل نارضایتی مردم این موضوع است. در دولت فعلی دهک‌های نیازمند جامعه بهتر شناسایی شده و یارانه‌ها به طور درست‌تری در بین مردم تقسیم می‌شود. البته به طورقطع دیدگاه رهبر فرزانه انقلاب تنها محدود به کشور نیست و امیدواریم عدالت به معنی واقعی در بین همه مردم دنیا به‌خصوص مسلمانان آزاده با ظهور حضرت مهدی (عج) به حقیقت تبدیل شود تا دیگر شاهد ظلم و جور و استعمار نباشیم.

  • گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
  • کد خبر : 263194
علی محمدی فیض آبادی
تهیه کننده:

علی محمدی فیض آبادی