نشست صمیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با دانشجویان مجتمع کوی پسران

دکترابراهیمی ضمن بازدید از خوابگاه های مجتمع کوی پسران، از نزدیک پای صحبت ها و دغدغه های دانشجویان ساکن این خوابگاه ها نشست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این بازدید که شامگاه یکشنبه 10 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 20 تا 23 انجام شد، دکتر مهدی ابراهیمی، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، مرتضی عبدالوند مدیر امور عمومی و وجه اله دوستی مسئول اسکان خوابگاه ها با حضور در جمع دانشجویان، صحبت ها و دغدغه های آنان را شنیدند .
در این نشست ابتدا دانشجویان به بیان مشکلات و نیازهای خود پرداختند و سپس دکتر ابراهیمی خاطر نشان کرد، بنده و همکارانم آمده ایم تا از نزدیک شاهد زندگی شما دانشجویان و امکانات رفاهی مورد نیازتان باشیم و تمام تلاش خود را برای رفع نواقص و مشکلات خواهیم کرد .
توضیح اینکه پس از پایان جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی به همراه مسئولین از خوابگاه های بوستان ۱، ۲ و ۴ بازدید کردند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان