کسب رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارزشیابی فعالیت های توسعه فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای هفتمین سال پیاپی

با اعلام نتایج رتبه بندی ارزشیابی فعالیت های توسعه فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین دانشگاه های سراسر کشور برای هفتمین سال پیاپی رتبه اول را در این ارزشیابی کسب کرد.

کسب رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارزشیابی فعالیت های توسعه فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای هفتمین سال متوالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، با اعلام نتایج رتبه بندی فعالیت های فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی، برترین‌ها در این زمینه معرفی شدند و طی آن در میان دانشگاه های تیپ یک به ترتیب دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و تبریز رتبه یک تا سه را کسب کردند. در ارزشیابی این دوره از دانشگاه‌های علوم پزشکی 43 شاخص مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت.
نتایج ارزشیابی در اینجا قابل مشاهده است.

فاطمه تقی زاده

فاطمه تقی زاده