گام اول ساخت مرکز سلامت دانشجویان خوابگاه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برداشته شد

به همت خیر و عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین مرحله ساخت مرکز سلامت دانشجویان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در پی برگزاری جلسه کمیته خیرین معاونت و اعلام آمادگی خیرین در مشارکت ساخت مرکز سلامت دانشجویان شعبه خوابگاه دانشجویان کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین جلسه و بازدید با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر عباس کبریایی زاده هیئت علمی دانشکده داروسازی و از خیرین دانشگاه دوشنبه 16 مردادماه در محل مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان برگزار شد.
در این جلسه ضمن بازدید از محل و تحلیل اهمیت وضعیت سلامت جسم و روان دانشجویان، توضیحات فنی و ساختمانی پروژه ساخت مرکز سلامت دانشجویان در کوی دانشگاه ارائه شد و نقشه پیشنهادی و هزینه های انجام پروژه برای اقدامات بعدی به خیر اعلام می شود.
توضیح اینکه، در این بازدید جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی و دانشجویی و دانشکده داروسازی حضور داشتند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی