گرامیداشت تاسوعا و عاشورای حسینی با حضور هیئت عزاداری در بیمارستان سینا

دسته سینه زنی مسجد مجد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی چهارشنبه 4 مردادماه سال 1402 در محوطه بیمارستان سینا به عزاداری پرداختند.

حضور هیئت عزادرای حسینی در بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، هنوز هم صدای عدالت خواهی حسین (ع) بعد از گذشت قرن ها طنین انداز گوش جهانیان است و امسال نیز چون هر سال؛ بیرق های سیاه و سرخ عزاداران حسینی با ترنم صدای حزین و غمناک نوحه و طنین حسین جانم، حسین جانم در فضای بیمارستان به اهتزاز درآمدند و ورود دسته سینه زنی به بیمارستان درکنار آذین بندی محوطه؛ تجلی لبیک به  ندای  هل من ناصر ینصرنی حسین بن علی (ع) بود.

هیئت عزاداران حسینی پس از ورود به بیمارستان، با تجمع در جلوی ساختمان اداری بیمارستان ندای لبیک یا حسین (ع) سر دادند و به عزاداری ، نوحه خوانی و ذکرمصیبت  اباعبدالله الحسین (ع) پرداختند.
این مراسم با استقبال مراجعه کنندگان و کارکنان بیمارستان مواجه شد و حضور دکترمحمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان، دکتر آقامیر، قائم مقام بیمارستان، مهندس داود پناهی، مدیر این مرکز و دیگر پزشکان و کارکنان بیمارستان در همراهی دسته، خاطره آن را به یاد ماندنی تر کرد.

فاطمه صدراپور

فاطمه صدراپور