ابلاغ شیوه نامه اجرایی اولین جشنواره علمی پژوهشی دانشجویان و اعضای هیأت علمی شاهد و ایثارگر
نخستین جشنواره علمی پژوهشی دانشجویان و اعضای هیأت علمی شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود
به استناد اساسنامه طرح شاهد و ایثارگر مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر اعتلای همه جانبه عزیزان شاهد و ایثارگر در حوزه های آموزشی پژوهشی فرهنگی و نیز شناسایی تحلیل و بهره مندی از ظرفیت های دانشی و تجربی این عزیزان در عرصه های علمی ، اولین جشنواره علمی پژوهشی دانشجویان و اعضای هیأت علمی شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در محورهای مقاله، کتاب، شرکت در کنگره و همایش اختراع اکتشاف و نوآوری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در آذرماه سال جاری برگزار می شود.
بازدید اعضای بورد هوش مصنوعی در پزشکی وزارت بهداشت از گروه هوش مصنوعی دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
بازدید با هدف بررسی مقدمات راهاندازی رشته هوش مصنوعی در پزشکی، هیأتی از اعضای بورد هوش مصنوعی در پزشکی وزارت بهداشت از دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدن کردند.
آغاز دور جدید شنبه های نیکوکاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران
با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر حسین قناعتی رئیس سابق دانشگاه دور جدید شنبه های نیکوکاری آغاز شد.
پویش اهدای کتاب درسی برای دانش آموزان تیزهوش مناطق محروم
کانون دانشجویی خیریه مهر دانشگاه علوم پزشکی تهران با فرارسیدن سال تحصیلی جدید، با هدف کمک به دانشآموزان تیزهوش در مناطق محروم، پویشی برای جمعآوری کتاب کمک درسی آغاز کرده است.
تامز اج: کاربردهای نوین طراحی پروتئین؛ از درمان بیماریها تا تولید گوشت مصنوعی
در این برنامه از تامز اج، دکتر بابک نگاهداری، مدیر گروه زیستفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از موفقیتهای چشمگیر گروه در همکاریهای بینالمللی خبر داد. این گروه با انجام تحقیقات در زمینه طراحی پروتئین، توانسته است مقالات خود را در مجلات علمی معتبر جهانی منتشر کند. دکتر نگاهداری همچنین به پژوهشگران جوان توصیه کرد که با وجود محدودیتها، به مسئولیت اجتماعی خود عمل کرده و از فرصتهای بینالمللی برای پیشرفت علم و فناوری در کشور استفاده کنند. دکتر علی اعتمادیان، استادیار زیستفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از کاربرد ساختارهای جدید در درمان بیماریها و تولید گوشت مصنوعی خبر داد و گفت: این ساختارها نه تنها برای بیماریهای قلبی، بلکه برای طیف گستردهای از بیماریها مفید است و میتواند به سلولهای بنیادی کمک کند تا به سلولهای مورد نیاز بدن تبدیل شوند.
برگزاری جلسه کمیته بین بخشی ایمنی آب در شبکه بهداشت اسلامشهر
به همت واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت اسلامشهر، جلسه کمیته بین بخشی ایمنی آب با حضور نمایندگان ادارات و اعضای کمیته برگزار شد.
بازدید مدیریت ایمنی از بخش های ارولوژی یک و دو و سنگ شکن بیمارستان سینا
تیم مدیریت ایمنی بیمار بیمارستان سینا از بخش های ارولوژی یک و دو و سنگ شکن با حضور دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان، مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان، مهندس داود پناهی، مدیر و مینا نجفی، مدیر پرستاری و زهرا خادمیان، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار چهارشنبه 9 آذرماه 1403 بازدید به عمل آوردند.
گزارش معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران از روند نظرخواهی در مورد انتخاب روسای دانشکده های دانشگاه
دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص روند و فرآیند پیشنهاد روسای دانشکده ها به رئیس دانشگاه توضیح داد.
تامز پلاس: مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران، خانه سلامتی کودکان
مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران، از بدو تاسیس در سال 1347، با دستان پرتوان پزشکان فرهیختهای چون دکتر حسن اهری و دکتر محمد قریب، به عنوان قطب علمی و جامعترین مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی حوزه بیماریهای کودکان در کشور، آغاز به کار کرد. در طول بیش از نیم قرن فعالیت مستمر، این مرکز با تربیت نسلهای متعدد از پزشکان متخصص و متعهد، و ارائه نوآورانهترین خدمات پزشکی، همواره در خط مقدم سلامت کودکان ایران قرار داشته است. کسب عنوان «دوستدار کودک» گواهی بر این مدعاست.
تامز هیستوری: بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران جایی که علم، عشق و انسانیت درهم تنیده اند
بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران نگینی درخشان در جنوب تهران با بیش از 85 سال سابقه خدمت این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی پناهگاهی امن برای بیماران و خانواده هایشان است. در برنامه تامز هیستوری تاریخچه و خدمات این بیمارستان معرفی شده است.