لیست اخبار صفحه :442
  دکتر قناعتی: اعتبار و رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران روز به روز  با تعهد و همکاری موثر همه اعضای دانشگاه ارتقا می یابد
نشست صمیمانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز آزمایشگاه

دکتر قناعتی: اعتبار و رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران روز به روز با تعهد و همکاری موثر همه اعضای دانشگاه ارتقا می یابد

دکتر حسین قناعتی به مناسبت روز آزمایشگاه در نشست با اساتید و کارشناسان گروه های آموزشی علوم آزمایشگاهی و خون شناسی آزمایشگاهی در دانشکده پیراپزشکی گفت: اعتبار و رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران روز به روز ارتقا می یابد و این مهم با تعهد و همکاری موثر همه اعضای دانشگاه امکان پذیر است.

رئیس بیمارستان سینا: آمارها سیر صعودی خدمات بیمارستان سینا به مردم کشور را نشان می دهد
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیئت رئیسه و روسای بخش های بیمارستان سینا

رئیس بیمارستان سینا: آمارها سیر صعودی خدمات بیمارستان سینا به مردم کشور را نشان می دهد

دیدار دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیئت رئیسه و روسای بخش های بیمارستان سینا 29 فروردین 1403 برگزار شد.

 دکتر قناعتی: بیمارستان سینا در رسیدگی به بیماران عملکرد بسیار خوبی دارد
نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با روسای بخش های بیمارستان سینا

دکتر قناعتی: بیمارستان سینا در رسیدگی به بیماران عملکرد بسیار خوبی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در بیمارستان سینا و گفتگو با رئیس این مرکز و روسای بخش ها، عملکرد بیمارستان سینا را در پاسخگویی به بیماران و تعیین تکلیف بیماران اورژانسی مثبت ارزیابی کرد و گفت: سرعت تعیین تکلیف بیمار در اورژانس های بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود همه محدودیت ها، زیاد و قابل توجه است.

تامز رس: نخستین دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته پرستاری اورژانس دانش‌آموخته شد

تامز رس: نخستین دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته پرستاری اورژانس دانش‌آموخته شد

در راستای تاکید سازمان بهداشت جهانی بر تربیت افراد متخصص در زمینه رسیدگی به موارد اورژانسی، دانشگاه علوم پزشکی تهران شاهد گام مهمی در این زمینه بود. رشته پرستاری اورژانس در سال 1400 در این دانشگاه راه‌اندازی شد و «جبار ویسی» به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی‌ارشد این رشته، با همکاری استاد مشاور علمی دکتر زهرا عباسی دولت آبادی توانست با موفقیت از پایان‌نامه خود با موضوع «بررسی تأثیر برنامه توانمندسازی امدادرسانی بر مهارت‌های کولبران در مواجه با حوادث شغلی» دفاع کند. دکتر مرجان دلخوش، عضو هیئت علمی گروه پرستاری اورژانس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، در این خصوص گفت: رشته پرستاری اورژانس با هدف تربیت پرستارانی متخصص در زمینه ارائه مراقبت‌های فوری و حیاتی به بیماران اورژانسی راه‌اندازی شده است. این پرستاران نقش کلیدی در نجات جان بیماران و ارتقای کیفیت مراقبت‌های اورژانس ایفا می‌کنند. در این برنامه جزئیات بیشتری از نقش دانش آموختگان رشته پرستاری اورژانس و اقدامات جبار ویسی در زمینه آموزش کولبران را خواهید دید.