آخرین مهلت ثبت نام دهمین جشنواره غذای دانشجویان

ثبت نام دهمین جشنواره غذای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه پسران، دختران و زوج های دانشجو تا ساعت 24 شنبه 23 اردیبهشت تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر، دهمین جشنواره غذای دانشجویان توسط اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی برگزار خواهد شد.
این جشنواره همزمان با گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی برای دانشجویان پسر، دختر و زوج های دانشجو در 5 بخش غذای فانتزی، غذای سالم، غذای بین الملل، غذای سنتی و پخت در محل در قالب گروه های 2 نفره در مجتمع خوابگاه های کوی علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
دانشجویان علاقه مند مهلت دارند تا ساعت 24 شنبه 23 اردیبهشت ماه از اینجا در این جشنواره ثبت نام کنند. در لینک فوق بخش رویداد «فراخوان ثبت نام دهمین جشنواره غذای دانشجویان» را انتخاب و سپس مشخصات خود را تکمیل و فرم را ارسال کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر از قوانین جشنواره اداره تغذیه دانشجویی در خدمت دانشجویان است.
توضیح اینکه به شرکت کنندگان، کمک هزینه تهیه مواد اولیه پخت غذا و به برندگان اول تا سوم هر بخش جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان