آشنایی دبیر و کارشناسان شورای بدوی انضباطی دانشگاه با تغییرات جدید در شیوه نامه انضباطی

مهندس سید صومعه و کارشناسان شورای انضباطی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در کارگاه مجازی «آشنایی با تغییرات شیوه نامه انضباطی» که به میزبانی دبیرخانه مرکزی شورای انضباطی وزارت بهداشت برگزار شد، شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارگاه «آشنایی با تغییرات شیوه نامه انضباطی» 7 آذرماه 1401 از ساعت 10 تا 12 به میزبانی دبیرخانه مرکزی شورای انضباطی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به صورت مجازی در بستر connect app برگزار شد.
در این کارگاه حسین همتی دبیر شورای مرکزی انضباطی، به بیان توضیحاتی در راستای تغییرات شیوه نامه و روش های اجرایی صحیح مقررات انضباطی دانشگاه ها، نحوه رسیدگی صحیح به تخلفات دانشجویی، صدور احکام انضباطی و ... پرداخت.
در ادامه مهندس میرغنی سید صومعه دبیر شورای انضباطی دانشگاه، مشکلات احتمالی و پیامدهای مثبت و منفی شیوه نامه جدید را مطرح و موارد مبهم احتمالی در تصمیم گیری شورا را مورد پرسش قرار داد و دبیر شورای مرکزی به سؤالات مطرح شده، پاسخ های لازم را ارائه داد.
در پایان کارگاه دبیران و کارشناسان دانشگاه ها، پیرامون تغییرات به وجود آمده به گفت و گو و پرسش و پاسخ پرداختند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان