اتمام عملیات بازسازی سونا خشک مجموعه استخر و سونا شهید توکلی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر دبیری مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از اتمام تعمیرات و بازسازی سونا خشک مجموعه استخر و سونا شهید توکلی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه اعلام کرد با توجه به تعداد بالای مراجعه کنندگان برای استفاده از مجموعه استخر و سونا شهید توکلی، سونا خشک این مجموعه برای رفاه حال دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تعمیر و بازسازی شد تا شرایط مطلوب تری برای خدمت رسانی داشته باشد.
توضیح اینکه، این مدیریت از حمایت های دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی در راه بازسازی این مجموعه و گسترش ورزش در میان دانشگاهیان تقدیر و قدردانی کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان