ارسال هدایای یلدایی معاونت فرهنگی دانشگاه و دفتر نهاد رهبری دانشگاه برای قدردانی از پرستاران و مدافعان سلامت بیمارستان شریعتی

معاونت فرهنگی دانشگاه با ارسال بسته‌های آجیل یلدا به بیمارستان شریعتی از پرستاران و مدافعان سلامت در این بیمارستان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، این هدایا شب یکشنبه 30 آذر 99 در تمامی بخش‌ها واحدهای فعال در نوبت‌کاری شب در این بیمارستان توزیع شد. در این برنامه دکتر داود نوروزی مسئول و فرانک معصومی فرد رابط فرهنگی این بیمارستان در دیدار با پرستاران و دیگر کارکنان بخش‌ها، یلدا را به آنان تبریک گفته و بسته‌های هدایای ارسالی از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه را توزیع کردند.
 همچنین هم‌زمان هدایای دفتر نهاد رهبری دانشگاه نیز در پنج بخش‌های کرونا توزیع شد. پرستاران و کارکنان بخش‌ها نیز ضمن قدردانی از این برنامه استقبال کردند.
 فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد