اطلاعیه دانشکده مجازی ویژه اعضای هیأت علمی متقاضی تحصیل در دوره کارشناسی ارشد یادگیری الکترونیکی

دانشکده مجازی در اطلاعیه ای برای شرکت کنندگان در آزمون آنلاین یادگیری الکترونیکی؛ اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، اطلاعیه ای برای شرکت کنندگان در آزمون آنلاین یادگیری الکترونیکی صادر شد که طی آن، اسامی پذیرفته شدگان در آزمون از طریق ایمیلی که در فرم ثبت نام اعلام نموده اند؛ به اطلاع ایشان رسیده است.
طی این اطلاعیه از پذیرفته شدگان مرحله آزمون آنلاین دعوت می شود با در دست داشتن مدرک حکم استخدامی و CV، در ساعت تعیین شده طی ایمیل ارسالی برای مصاحبه در تاریخ 11 شهریور 98 در محل دانشکده مجازی واقع در: بلوار کشاورز، خ نادری، بن بست دولتشاهی، پلاک 2 شرکت نمایند.
از سایر علاقمندانی که ثبت نام کرده ولی حدنصاب قبولی در آزمون آنلاین را کسب نکرده یا در آزمون آنلاین شرکت نکرده اند، دعوت می شود در دوره کوتاه مدت تابان که بزودی از طریق سایت دانشکده مجازی به آدرس: http://etums.tums.ac.ir اطلاع رسانی می شود؛ شرکت نمایند.
خبر: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی