آخرین‌ مهلت رزرو در سامانه رفاهی 19 شهریور 1402

اعلام سهمیه‌های مراکز اقامتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاییز ۱۴۰۲

سهمیه‌های مراکز اقامتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاییز ۱۴۰۲ در سامانه رفاهی دانشگاه بارگذاری شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی، به‌منظور تقدیر از خدمات شایسته همکاران محترم خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاریخ سهمیه‌های اقامتی در پاییز ۱۴۰۲، در «سامانه رفاهی دانشگاه» بارگذاری شده‌‌ است.
همکاران پس از حصول اطمینان قطعی از سفر به‌منظور رزرو و شرکت در قرعه‌کشی مراکز آموزش ضمن خدمت و رفاهی در مشهد، رامسر، یزد، کرمان، هتل جهان‌نما در شیراز، هتل ارشاد در سرعین، هتل شهدای سلامت مشهد، مهمان‌سرای اصفهان و مجموعه اقامتی سارا در قشم (متعلق به دانشگاه شهید بهشتی طبق تفاهم‌نامه) باید به سامانه فوق، بخش «اقدامات رزرو - منوی رزرو فصلی اماکن اقامتی» مراجعه کنند.
آخرین‌مهلت رزرو تا یکشنبه ۱۹ شهریورماه است، پس از قرعه‌کشی نتایج از طریق ارسال پیامک به برندگان و همچنین دسترسی شخصی کارکنان در سامانه جامع رفاهی اطلاع‌رسانی خواهد‌ شد.
سامانه از ۱۵ روز قبل از تاریخ شروع سهمیه برای برندگان قرعه‌کشی فعّال خواهد‌‌ شد و در صورت عدم ثبت‌نام قطعی تا ۵ روز قبل از زمان سفر، برای آن فرد بسته می‌شود. عدم مراجعه برندگان قرعه‌کشی در زمان تعیین‌شده به منزله انصراف تلقی خواهد ‌شد و سهمیه فوق به‌صورت سهمیه‌های آزاد از طریق کانال‌های ارتباطی اداره رفاه و تعاون کارکنان دانشگاه جهت استفاده سایر همکاران اطلاع‌رسانی خواهد شد.
الهام علی

الهام علی