انتخابات اعضای دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه برگزار شد

دبیرخانه نشریات دانشگاه و با نظارت دبیر کمیته ناظر بر نشریات، انتخابات اعضای دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علوم پزشکی تهران را در سال تحصیلی 1401-1400 به صورت مجازی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این انتخابات از ساعت 12 روز دوشنبه 22 شهریور 1400 آغاز و تا ساعت 12 روز سه شنبه 23 شهریور 1400 ادامه داشت.
در این انتخابات 15 تن از مدیران مسئول نشریات دانشجویی مشارکت کردند و به شخص مورد نظر خود رای دادند.
در پایان و در مجموع 20 رای اعلام شده، هادی اقبال جو با 11 رای و علیرضا جنیدی مقدم با 5 رای به عنوان اعضای اصلی و امیرحسین میرزازاده با 4 رای به عنوان عضو علی البدل کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه از سوی مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه برای سال تحصیلی 1401-1400 انتخاب شدند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان