انتصاب دکتر حسن برکتی به عنوان مسئول مجمع خیرین دانشکده پرستاری و مامایی

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در ابلاغی دکتر حسن برکتی را به عنوان مسئول مجمع خیرین این دانشکده منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی در ابلاغی دکتر حسن برکتی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده را به حفظ سمت به عنوان مسئول مجمع خیرین دانشکده منصوب کرد.متن ابلاغ به شرح زیر است:‌

جناب آقای دکتر برکتی
معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشکده

با سلام و احترام،
با عنایت به تجربیات و سوابق ارزشمند جنابعالی و نظر به گسترش فعالیتهای مجمع خیرین دانشکده، به موجب این ابلاغ به عنوان مسئول مجمع خیرین دانشکده منصوب می شوید.
انتظار می رود با استفاده از تجربیات و همفکری با معاونت محترم فرهنگی دانشگاه و مشاور محترم ریاست دانشگاه در امور اجتماعی سلامت محور، ضمن پیگیری فعالیت های انجام شده قبلی، در جهت توسعه و جذب مشارکت خیرین اقدام نمایید.
امید است با استعانت از درگاه باری تعالی و عنایات حضرت ولی عصر (عج) در انجام امور محوله چنانچه مورد رضای اوست، ‌موفق باشید.

دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی
رئیس دانشکده