اولین پادکست انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دانشگاه منتشر شد

انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین قسمت از مجموعه پادکست های واکسینه شو را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، مجموعه پادکست های انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دانشگاه با عنوان «واکسینه شو» قرار است به صورت هفتگی و اولین قسمت آن روز شنبه ۱۱ بهمن ۹۹ منتشر شد.
در این قسمت به بررسی سه نوع از روش های تولید واکسن، یعنی واکسن های زنده ضعیف شده، واکسن subunit و واکسن غیر فعال شده پرداخته شده است.
علاقه مندان برای برقراری ارتباط و دنبال کردن برنامه های انجمن علمی علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران می توانند به آیدی @mls_tums در فضای مجازی، مراجعه کنند.
برای شنیدن اولین اپیزود از مجموعه پادکست های «واکسینه شو»، به لینک زیر مراجعه کنید.
توضیح اینکه صغری اکبری به عنوان نویسنده، پریا محمدیاری مسئولیت ویرایش و هماهنگی و محمدآرمین رستخیز گویندگی اولین قسمت پادکست را بر عهده داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان