بخش جدید آنژیوگرافی عروق مغز به زودی در بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی می شود

بخش آنژیوگرافی عروق مغز بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به زودی آماده پذیرش بیماران خواهد بود.

بخش جدید آنژیوگرافی عروق مغز بزودی در بیمارستان شریعتی راه اندازی می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، در جلسه‌ای که دوشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۱ با حضور دکتر احمدرضا جمشیدی رئیس بیمارستان شریعتی برگزار شد، اعضا درباره روند راه اندازی بخش جدید آنژوگرافی عروق مغز تبادل نظر و تصمیم گیری کردند.

دراین جلسه دکتر حسن برکتی مدیر، دکتر عسگر قربانی متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ فوق تخصصی اینترونشنال نورورادیولوژی، دکتر امیر رضاراد مرد رئیس بخش رادیولوژی، دکتر بهنام مولوی فوق تخصص جراحی عروق و مهین سعیدی مدیر پرستاری بیمارستان شریعتی حضور داشتند. تجهیزات تکمیلی مورد نیاز بخش، هماهنگی با مسئول فنی داروخانه برای تامین داروها ونیروی انسانی مورد نیاز از جمله مواردی بود که در این جلسه اعضا درباره آن‌ها تبادل نظر و تصمیم گیری و در پایان این نشست از این بخش جدید بازدید کردند.

آنژیوگرافی عروق مغزی به تشخیص و درمان مشکلات عروق مغز ازجمله آنوریسم، ناهنجاری‌های عروقی، آترواسکلروز، ترومبوز ودیگر مشکلات عروق کمک کمی کند. با راه اندازی یک بخش مجزا در بیمارستان شریعتی علاوه بر استفاده از دستگاه‌های تصویر برداری تخصصی آنژیو عروق مغزی، مراقبت‌های پرستاری ویژه به این بیماران ارائه خواهد شد.

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد