برگزاری اولین جلسه پدافند غیرعامل معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه پدافند غیرعامل با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجتمع سرای کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه یکشنبه 21 آبان ماه 1402 با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مرتضی عبدالوند مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، مهندس حامد کاکا سلطانی مسئول دفتر فنی معاونت و مهندس محمدحسین محمدی در سالن شورای مجتمع کوی علوم پزشکی برگزار شد.
در ابتدای جلسه مهندس محمدی با ارئه توضیحاتی در خصوص پدافند غیرعامل به تشریح این موضوع پرداخت.
در ادامه دکتر ابراهیمی ضمن تاکید بر سازماندهی تیم فرماندهی پدافند غیرعامل معاونت افزود: با وجود فضاهای مهم و حساس مانند سراهای دانشجویی و وجود استخر در مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی باید همیشه یک تیم آماده و منسجم در مواجه با بحران وجود داشته باشد تا بتوانیم مدیریت درستی در این زمان ها داشته باشیم.
در آخر با بررسی چارت تیم فرماندهی پدافند غیر عامل معاونت مقرر شد ابلاغ های نظری صادر و ماهانه یک مانور برای هر سناریو در این حوزه برگزار شود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی