برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی آسم و فشارخون در شبکه بهداشت اسلامشهر

جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی آسم و فشارخون برای بهورزان خانه های بهداشت شبکه بهداشت اسلامشهر برگزار شد.

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی آسم و فشارخون در شبکه بهداشت اسلامشهر

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، معصومه مهدی پور، کارشناس واحد بیماری های غیرواگیر شبکه گفت: پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی آسم و فشارخون برای بهورزان خانه های بهداشت در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد. در این جلسه مهدی پور مطالبی در خصوص تعریف آسم، علل آسم، علایم آسم، راه تشخیص و کنترل و درمان آسم و همچنین پیشگیری از بروز یا بدتر شدن علائم آسم ارائه کرد.

وی در این جلسه به طرح سوال و پاسخ در خصوص پرفشاری خون، فشارخون طبیعی، نحوه اطلاع از بالا رفتن فشارخون،  عوامل تاثیرگزار بر فشارخون، مهمترین عوارض فشارخون بالا، مدیریت درازمدت فشارخون بالا با تغییر الگوی تغذیه ای و تغذیه سالم، رسیدن به وزن ایده آل، افزایش فعالیت بدنی، ترک مصرف دخانیات و الکل، کاهش استرس و مصرف درست داروها پرداخت. در پایان جلسه به سوالات همکاران در خصوص آسم و فشارخون بالا پاسخ داده شد.

محسن عصمتی

محسن عصمتی

تصاویر

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی آسم و فشارخون در شبکه بهداشت اسلامشهر برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی آسم و فشارخون در شبکه بهداشت اسلامشهر