• تاریخ انتشار : 1403/08/01 - 11:50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت بانوان در شبکه بهداشنت اسلامشهر

به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت بانوان با شعار "بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم" جلسه آموزشی در پایگاه سلامت شماره یک مرکز خدمات جامع سلامت امام حسین برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، پنجشنبه 26 مهر 1403 به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت بانوان با شعار "بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم" جلسه آموزشی ویژه مراجعین و سفیران سلامت در پایگاه سلامت شماره یک مرکز خدمات جامع سلامت امام حسین برگزار شد. در این جلسه در خصوص غربالگری سرطان پستان و اهمیت پیشگیری از آن و همچنین علائم این بیماری مطالبی عنوان شد. در ادامه ضمن آموزش خودآزمایی پستان، فعایت بدنی مناسب و مطلوب، بر انجام خود آزمایی بانوان بصورت منظم و مراجعه به مراکز بهداشتی در صورت وجود علائم تاکید شد. در پایان جلسه ضمن برگزاری جشنواره غذا، نکاتی در رابطه با جوانی جمعیت، اهمیت فرزند آوری، طب ایرانی و فوائد آن در زندگی روزمره ارائه شد.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
  • کد خبر : 281960