برگزاری جلسه آموزشی ویژه بهورزان شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد سلامت خانواده ( بهبود تغذیه جامعه) شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با همکاری واحد گسترش شبکه کارگاه آموزشی با عنوان " برنامه پیشگیری از چاقی کودکان ( ایران اکو) و پیشگیری از اختلالات کمبودید (IDD) " برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی ویژه بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر  پنج‌شنبه 6 دی 97 در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
مدرس این کارگاه سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه، نکات مهمی در خصوص برنامه ایران اکو و راهکارهای کاهش و پیشگیری از چاقی کودکان و هم‌چنین عوارض ناشی از کمبودید، لزوم مصرف نمک یددار تصفیه‌شده و مضرات نمک دریا و سنگ نمک ارائه کرد.
وی در پایان نیز با توجه در پیش داشتن بسیج ملی تغذیه در دی‌ماه، خواستار برگزاری آموزش‌های تغذیه‌ای با موضوع اهمیت مصرف نمک تصفیه‌شده یددار، افزایش مصرف میوه و سبزی‌ها و کاهش مصرف روغن، شکر برای عموم مردم و ارگان‌های بین بخشی شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز