برگزاری جلسه ارائه گزارش اجرایی دومین دوره آموزشی فرهنگی ضیافت اندیشه مجازی دانشجویان
جلسه ارائه گزارش اجرایی دومین دوره آموزشی فرهنگی ضیافت اندیشه مجازی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران روز دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ در دفتر نهاد برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این جلسه از ساعت ۱۳ روز دوشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ در دفتر نهاد برگزار شد. در ابتدای این جلسه و پس از تلاوت آیاتی از کلامالله مجید، حجتالاسلاموالمسلمین خان محمدیان، مدیر فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن خیرمقدم و تبریک هفته دفاع مقدس به مجریان و اساتید این طرح، گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری گروه معارف دانشگاه در راستای حضور عالمانه در فضای دانشگاه و بهمنظور رشد ارزشهای اخلاقی و معنوی اقدام به برگزاری طرح ضیافت اندیشه در تابستان ۱۴۰۰ با استفاده از بستر فضای مجازی هم برای دانشجویان داخلی و هم دانشجویان بینالملل دانشگاه نموده است. این دوره بهصورت آنلاین و در فضای اسکایروم در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سهشنبه هر هفته، به مدت یک ماه، در زمان صبح و عصر برگزار شد. کلاسها بهصورت ۴۰ دقیقه تدریس و ۲۰ دقیقه بهصورت تعاملی و پرسشوپاسخ و با تدریس استاد سرو قامت، استاد مطهری نیا، استاد قدیری و استاد آل یمین و... برگزار شد.
ایشان در ادامه اظهار داشت: در حوزه دانشجویان داخلی، حدود ۱۵۰ دانشجو از میان ۸۵۰ متقاضی بر اساس معدل، نخبگی و نیز فعالیت تشکلی، انتخاب شدند. بهازای هر ۱۰ یا ۱۵ دانشجو یک سرگروه از میان خود دانشجویان، بابت دریافت تقریرهای کلاسی و ثبت فعالیت دانشجویان، ارتباطگیری مؤثر با آنها و نیز تشکیل گروههای مطالعاتی مشارکت داشتند. همچنین سرگروه در مسائل آموزشی و درسی با استاد مربوطه هر کلاس ارتباط گرفته و در محتوای فرهنگی، پاسخ به سؤالات و حلقههای مطالعاتی نیز در گروه خود مشارکت فعال داشت.
در ادامه جلسه، حجتالاسلاموالمسلمین دهقان، مدیر امور دانشجویان بینالملل نهاد گفت: در حوزه دانشجویان بینالملل، حدود ۲۵۰ دانشجو از کشورهایی نظیر عراق، لبنان، سوریه، هندوستان، کشمیر و پاکستان حاضر بودند و تعداد ۱۲ سرگروه نیز در حوزه دانشجویان بینالملل مشارکت داشتند.
در ادامه برنامه، دکتر سرو قامت، مشاور عالی مرکز هماندیشی استادان و نخبگان دانشگاه ضمن تبریک هفته دفاع مقدس به فعالان و استادان حاضر در جلسه، گفت: در این دو سال اخیر که این طرح برای دانشجویان برگزار شده میبینم که تعامل بسیار عالی و جذابی میان استادان، سرگروهها و دانشجویان به وجود آمده و جلسات از نشاط و پویایی قابل قبولی برخوردار است که این مسئله نشانگر فضاسازی بسیار خوب و مناسب در محیطهای دانشگاهی (از جمله نهاد رهبری، گروه معارف، مجریان، استادان این طرح) است. در این دوره، دانشجویان دیدگاههای بسیار خوبی نسبت به کیفیت و ماهیت این دوره داشتند. همچنین اساتید کتابهایی را در حوزههای مسئلهمحور و مورد درخواست دانشجویان معرفی میکردند و مورد نقد و بررسی قرار میدادند که همین موضوع توجه بنده را بسیار جلب کرد.
در ادامه برنامه، حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه، با اشاره به اهمیت دانشافزایی، گفت: بار اصلی این طرح به دوش اساتید دلسوز بود. در این زمانه دانشجو، مطالبه تغییرات چشمگیر در این سری آموزشها را دارد، بنابراین باید ما هم در این مورد فکری کرده و همراه دغدغههای دانشجویان موضوعات دروس این طرح را انتخاب کنیم.
مسئول نهاد در خاتمه گفت: هر چه ارتباطگیری استاد با سرگروهها بیشتر باشد به همان میزان دانشجویان بهخوبی پرورش مییابند. موضوعات بحث شده باید بروز و مسئلهمحور باشد و درعینحال جلسات حالت پویایی و زنده خودش را از دست ندهد. در این حوزهها نوآوری باید در اولویت قرار بگیرد.
در پایان این جلسه، لوح تقدیری از طرف نهاد به فعالان و استادان این طرح اهدا شد.
نظر دهید