برگزاری جلسه مجازی ارائه گزارش ارزیابی سلامت جامعه در روستای فیروزبهرام شهرستان اسلامشهر

جلسه مجازی ارزیابی سلامت جامعه توسط دانشجویان ارشد اپیدمیولوژی در روستای فیروز بهرام برگزار شد.

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، جلسه ارائه گزارش فرآیند ارزیابی جامعه در روستای فیروزبهرام   چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰، توسط دانشجویان مقطع ارشد رشته اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه تهران، به صورت مجازی برگزار شد.

خدیجه خانکی، کارشناس واحد آموزش بهداشت شبکه گفت: این جلسه مجازی با هدف ارائه گزارش کارآموزی بهداشت (ارزیابی سلامت جامعه) 3 نفر از دانشجویان دانشکده بهداشت، با حضور دکتر کوروش هلاکویی نائینی، مسئول و استاد کارآموزی و دکترسعید تاملی، معاون فنی معاونت بهداشت، و دکتر نجم الملوک امینی مدیر گروه واحد آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت، و دکتر آسیه متضرع، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت گلدسته که خانه بهداشت فیروزبهرام زیر مجموعه این مرکز است، توسط دانشکده بهداشت تشکیل شد.

ارزیابی سلامت جامعه فرآیندی است که به منظور شناخت و درک وضعیت سلامتی نگرانی‌ها و سیستم ارائه خدمات بهداشتی در جامعه توسط تیم ارزیابی همراه با اعضای جامعه و… انجام می‌شود که حاصل آن تهیه و اجرای برنامه عملیاتی  می‌باشد.

یکی از دانشجویان در خصوص نحوه انجام فرآیند ارزیابی جامعه با تشکیل تیم ارزیابی، جمع آوری داده ها، تجزیه و تحلیل، ترکیب آمارها و در نهایت الویت بندی مشکلات جامعه و تدوین برنامه عملیاتی در روستای فیروزبهرام توضیحات مفصلی ارائه کرد.

سپس، دکتر هلاکویی درخصوص مشکل شناسایی شده  و افزایش سطح آگاهی و نگرش در جهت بهبود عملکرد مردم توضیحاتی ارائه داده و در ادامه دکتر تاملی و دکتر امینی نظرات خود را بیان کردند.

درپایان جلسه از همکاری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از جمله تمام واحدهای فنی و خصوصا زینب ایمانی، کارشناس مسئول واحد آموزش و   رضا مرادی و عزیزه رضا زاده بهورزان خانه بهداشت تشکر به عمل آمد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده