برگزاری جلسه مناقصه عمومی دو مرحله ای ستاد مرکزی، معاونت درمان، سازمان غذا و دارو ، مرکز طبی و بیمارستان یاس

جلسه مرحله دوم مناقصه عمومی دو مرحله ای دانشگاه با موضوعات واگذاری خودروی سواری و نگهداری و تعمیرات تاسیسات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، جلسه مرحله دوم مناقصه عمومی دو مرحله ای دانشگاه با حضور دکتر مسعود رفعتی نماینده ریاست دانشگاه، محمود معصومی نماینده معاونت توسعه و برنامه ریزی منابع، مهندس سید مظاهر عاقلی نماینده مدیریت مالی، محمد نصری نماینده مدیر حراست، مهندس محسن محمدزاده نماینده مدیر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی، علیرضا تکلو مدیر مجتمع بیمارستانی یاس، نماینده معاونت درمان و کارشناسان امور قراردادها در 19 مهر 1401 در سالن  G6  با موضوعات زیر برگزار شد:
موضوع مناقصه عمومی دو مرحله ای:

1. واگذاری خودروی سواری ستاد مرکزی
  2. واگذاری خودروی سواری معاونت درمان
  3. واگذاری خودروی سواری معاونت غذا و دارو
  4. واگذاری حجمی نگهداری و تعمیرات تاسیسات بیمارستان مرکز طبی کودکان
  5. واگذاری حجمی نگهداری و تعمیرات تاسیسات مجتمع بیمارستانی یاس

توضیح اینکه نتیجه جلسه متعاقباً پس از بررسی های لازم به واحدهای مربوطه ارسال می شود.

سیده کاملیا داودزاده

سیده کاملیا داودزاده