برگزاری جلسه همفکری جذب هیات علمی برای ساختمان جدید بیمارستان رازی

جلسه همفکری برای جذب هیات علمی و متخصص درمانی ساختمان جدید بیمارستان رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، جلسه همفکری حل نیازهای بیمارستان رازی برای جذب نیروی هیات علمی و متخصص درمانی برای راه اندازی ساختمان جدید بیمارستان رازی روز شنبه 12 مرداد در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این جلسه همفکری، نیازها و ملزومات مرتبط با جذب هیات علمی و متخصص درمانی به بحث گذاشته شد و راهکارهای اجرایی امکان پذیر با شرایط موجود ارائه شد.
در این جلسه دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر رویا ستارزاده معاون امور هیات علمی دانشکده پزشکی، دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه و دکتر ربابه عابدینی رئیس بیمارستان رازی، دکتر حسن هاشمی مدیر گروه رادیولوژی، دکتر رمضانعلی شریفیان مدیر گروه داخلی، دکتر مسعود متصدی زرندی مدیر گروه بیماری های گوش و حلق و بینی،دکتر علیرضا عبدالهی مدیر گروه پاتولوژی،
 دکتر رضا شریعت محرری مدیر گروه بیهوشی، دکتر مریم غیاثی مدیر گروه بیماری های پوست، دکتر مهدی صنعت کار از گروه چشم پزشکی و دکتر هادی احمدی از گروه جراحی حضور داشتند.
خبر: مینا محمدی
عکس: نیرومند رومیانی