• تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 11:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 92
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دومین کمیته مبارزه با جوندگان شهر تهران در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

دومین کمیته مبارزه با جوندگان شهر تهران با هدف انجام هماهنگی‌های لازم بین اعضا به منظور پیشبرد بهتر برنامه کنترل جوندگان بخصوص موش در شهر تهران برگزار شد.

برگزاری دومین کمیته مبارزه با جوندگان شهر تهران در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه سلامت و محیط و کار، دومین کمیته مبارزه با جوندگان شهر تهران روز شنبه 16 تیر 140 در محل سالن غدیر این معاونت با حضور مدیر کنترل حیوانات شهری و نماینده سازمان مدیریت پسماند شهر تهران، کارشناسان کنترل و مبارزه با ناقلین معاونت‌های بهداشت ایران، شهید بهشتی و تهران، کارشناس گروه بیماری‌های واگیر معاونت، کارشناسان مسئول بهداشت محیط شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر و ری و مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه مهندس شهرود قنبرزاده مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشت، هدف از برگزاری جلسه را انجام هماهنگی‌های لازم بین اعضا به منظور پیشبرد بهتر برنامه کنترل جوندگان بخصوص موش در شهر تهران اعلام و ضمن قرائت دستور جلسه و مصوبات اولین کمیته، با اشاره به انجام نشدن برخی از مصوبات خواستار ارائه توضیحات در این زمینه و ارائه گزارش عملکرد توسط نماینده سازمان مدیریت پسماند شهر تهران شدند.
مهندس داوود گودرزی، ضمن ارائه شرح فعالیت‌های شهرداری، موفقیت در برنامه کنترل جوندگان در شهر تهران را مستلزم ایجاد و تقویت فرهنگ شهروندی و آماده کردن بستر آموزش صحیح دانست. همچنین اظهار داشتند تفکیک پسماند از مبداء، جمع آوری بهداشتی پسماند، رها نکردن و نریختن پسماند به داخل جوی‌های آب تاثیر بسزایی در محدود کردن زنجیره‌ی غذایی و محدود کردن پناهگاه و مهار جمعیت موش در شهر تهران دارد. ایشان به تدوین راهنمای مهار جمعیت موش در محیط‌های شهر تهران اشاره کرد که در دستور کار سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهر تهران قرار گرفته است.
مهندس رضا یوسفی، به واگذاری برنامه مبارزه با جوندگان از سازمان صنایع و مشاغل شهرداری به سازمان مدیریت پسماند از حدود 2 سال پیش اشاره و اظهار داشتند که شهرداری از همان موقع قرارداد با شرکت‌های مجاز را لغو و کار را به پیمانکارهایی سپرده‌اند که فاقد مجوز بوده و گزارشی از عملکرد آنها به دانشگاه‌ها ارسال نشده است. ایشان مبنای استفاده از سموم مجاز را فهرست اعلامی از سوی مرکز سلامت محیط و کار عنوان کرد و خواستار عدم استفاده از سموم خارج از لیست مذکور شد.
در ادامه مهندس قنبرزاده، به نمایندگی از طرف سه معاونت درخواست کردند شهرداری حتما از شرکت‌های دارای مجوز و مورد تایید دانشگاه‌های علوم پزشکی بعنوان پیمانکار استفاده کنند و برنامه اجرایی مبارزه با موش را بصورت ماهانه در ابتدای هر ماه برای انجام نظارت‌های لازم و همچنین گزارش عملکرد فصلی را بر اساس فرم گزارش دهی طراحی شده در اختیار معاونت‌های بهداشت دانشگاه و مراکز بهداشت مناطق تهران قرار دهد.
مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول مرکز بهداشت جنوب تهران ضمن تاکید بر نقش آموزش و فرهنگ سازی در امر مدیریت پسماند، در زمینه مشاوره و آموزش و هر‌گونه همکاری با شهرداری اعلام آمادگی کرد.

  • گروه خبری : معاونت بهداشت
  • کد خبر : 270530
اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر