برگزاری سومین نشست کارگروه تخصصی بسته توسعه آموزش مجازی در منطقه آمایشی 10 به میزبانی دانشکده مجازی

سومین نشست کارگروه تخصصی بسته توسعه آموزش مجازی در منطقه آمایشی 10 به میزبانی دانشکده مجازی با هدف هم افزایی، بررسی نظرات و پیشنهادها در راستای توسعه آموزش مجازی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، این نشست هفته اول دی 98 با حضور دکتر میترا ذوالفقاری 'متولی بسته توسعه آموزش مجازی در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران' و 'معاون آموزشی دانشکده مجازی' به همراه نمایندگان کارگروه منطقه آمایشی 10 که شامل دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، ارتش، علوم پزشکی ایران، موسسه عالي طب انتقال خون، علوم پزشکی بقیه ا... (عج)، تربیت مدرس، شاهد،  مرکز آموزشی- تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی، علوم بهزیستی و توانبخشی بود به میزبانی دانشکده مجازی برگزارشد.
در این نشست مباحثی پیرامون اعلام اولویت ها و اقدامات راهبردی برای اجرایی سازی بسته توسعه آموزش مجازی در منطقه آمایشی ده، ضرورت هم افزایی دانشگاه های کشور، چالش های پیش روی اعضای هیئت علمی دانشگاه ها با سامانه های مجازی، کارگاه های توانمند سازی اعضای هیات علمی، محتواهای الکترونیکی ترکیبی، بومی سازی آموزش های مجازی با سند تحول سلامت کشور و تدوین برنامه عملیاتی جامع براساس این سند مطرح شد.
همچنین مهمانان از روند تولید محتوا در دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
توضیح اینکه مقرر شد نشست بعدی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شود.

خبرنگار: سیده کاملیا داودزاده
عکاس: سعید اردلان