برگزاری مسابقه فینال و آیین اختتامیه سومین جشنواره بزرگ پانتومیم دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی با همکاری کانون دانشجویی هنرهای نمایشی ققنوس دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسابقه فینال و اختتامیه سومین جشنواره بزرگ پانتومیم را با حضور پرشور جامعه دانشگاهی برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این رقابت ها با حضور بیش از 100 نفر از دانشجویان و کارکنان از 15 مرکز واحد تابعه دانشگاه آغاز و چهارشنبه 13 تیر ماه 1403 مسابقه فینال و آیین اختتامیه این جشنواره در تالار کاووسی دانشکده پزشکی برگزار شد.
توضیح اینکه، پس از برگزاری مراحل مقدماتی و نیمه نهایی 5 تیم به مرحله پایانی این رقابت ها دست یافتند و از بین تیم های حذف شده در نیمه نهایی یک تیم به قید قرعه به فینال راه یافت و فینال این جشنواره با حضور 6 تیم دو نفره آغاز و پس از دو مرحله رقابت نزدیک گروه ها، تیم های اول تا سوم تعیین شدند.
مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی اسامی تیم های برتر را به شرح زیر اعلام کرد:
مقام اول: تیم TPN (محسن محمدی و امیررضا مرادی)
مقام دوم: تیم 152 (مهدی گلبخش و احسان عبدالهی)
مقام سوم: تیم کارگر شمالی (پوریا رضاقلی پور و عرفان شاهی)
همچنین، امتیاز آورترین تیم کاکنان، تیم مامایی (فرشته امینی و طیبه مختاری) اعلام شد.
در خلال این برنامه از برگزیدگان اولین لیگ دانشجویی بازی های استدلالی نیز تقدیر شد.
مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی اسامی تیم برگزیده بازی های استدلالی را به شرح زیر اعلام کرد:
سید آرمان فاطمی، محسن وفایی، محمد یاسین، علی بیگلو، آرمان ابراهیمی و محمد جواد دهنوی نیز بعنوان بازیکن اخلاق در این رقابت ها معرفی شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی