برگزاری کارگاه آشنایی مدیران پرستاری بیمارستان‌های دانشگاه با قوانین و تخلفات اداری

کارگاه آشنایی مدیران پرستاری بیمارستان‌های دانشگاه با قوانین و تخلفات اداری با حضور دکتر موسوی رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه آشنایی مدیران پرستاری بیمارستان‌های تابعه با تخلفات اداری با دکتر سید محمدهادی موسوی، رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه روز شنبه 11 بهمن 99 در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
در این جلسه دکتر موسوی در مورد مهارت‌های مدیر موفق، اهمیت مستندسازی و اهمیت نشان‌گذاری در مکاتبات اداری و همچنین قوانین مربوط به تخلفات اداری کارکنان مطالبی را بیان کرد.
سپس سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه در خصوص لزوم وجود پرستار خوش آمدگو (Welcome Nurse) در اورژانس بیمارستان‌ها و شروع این فرآیند به‌ویژه در اورژانس بیمارستان‌های بزرگ به‌منظور افزایش رضایت‌مندی و تکریم مددجو و پاسخگویی به بیماران مطالبی را بیان کرد.
همچنین رنجبران بر انجام نظرسنجی در بیمارستان‌ها و ارسال پیشنهاد‌ها لازم در خصوص افزایش رضایتمندی کادر پرستاری به مدیریت امور پرستاری معاونت درمان تأکید کرد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس