• تاریخ انتشار : 1403/08/06 - 09:47

برگزاری کارگاه آموزشی سبک زندگی سالم در مرکز خدمات جامع سلامت میثم

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت، کیفیت خواب و فعالیت‌های بدنی سالمندان خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: با توجه به اهمیت طب سالمندی و مراقبت از سلامت سالمندان برای بهبود کیفیت خواب آن‌ها با هماهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران، دانشکده توان‌بخشی و گروه طب سالمندی واحدتوانبخشی مرکز خدمات جامع سلامت میثم، این کارگاه آموزشی برگزار شد.
وی در ادامه افزود: دکتر امیر احمدی، استادیار گروه سلامت سالمندی دانشگاه علوم پزشکی تهران و غزل چالیک، کارشناس ارشد سالمندشناسی، در خصوص علائم و دلایل اختلال خواب در سالمندان، بایدها و نبایدها برای کنترل خواب و کیفیت آن، تعریف فعالیت بدنی، ورزش هوازی، پیاده‌روی، توصیه‌های لازم هنگام پیاده‌روی و آموزش فعالیت‌های نرمشی و کششی قبل از پیاده‌روی مطالبی را بیان کردند.
همچنین تست فشارخون برای افراد شرکت‌کننده بالای 55 سال در کارگاه انجام شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی