برگزاری کارگاه آموزشی مراقبت آغوشی مادرونوزاد (KMC) در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد سلامت خانواده شبکه کارگاه آموزشی مراقبت آغوشی مادرونوزاد رابرای مراقبین سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر، با توجه به ضرورت آموزش کارکنان بهداشتی در مورد اهمیت مراقبت آغوشی مادرونوزاد (KMC) و توانمندسازی مراقبین سلامت، این کارگاه آموزشی سه شنبه۱۷ خرداد ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات ستاد شبکه برگزار شد.

در ابتدا حمیرا پشتکوهی، کارشناس نوزادان واحسلامت خانواده شبکه دمورد اهمیت مراقبت آغوشی مادو نوزاو نحوه انجام آن ونیز مزایای این روش برای مادر نوزادوتاثیر آن دکاهش هزینه‌های بیمارستانی، ایجاد رابطه عاطفی بین مادرونوزادو فزایش میزان بقا نوزاد مطالبی رابیان کرده، سپس در رابطه با اینکه چه کودکانی واجشرایط هماغوشی هستندو برای چه نوزادانی نمی‌توان این کار را انجام داد توضیحاتی ارائه داد.

در ادامه دررابطه باشرایط هماغوشی مادرونوزاد درمنزل، ومدت زمان ادامه آن وپیگیری‌های بعدآن مطالبی بیان کرد.

در شروع و پایان کارگاه آموزشی   پیش آزمون و پس آزمون برگزارشد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده