برگزاری کارگاه آموزش ضمن خدمت تله های( طرح واره های) ذهنی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی

واحد آموزش ضمن خدمت کارکنان مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی کارگاه تله های( طرح واره های) ذهنی را با امتیاز آموزش ضمن خدمت در سالن دکتر فرهودی این مرکز برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی این کارگاه روز سه شنبه 12 تیر 1403 با حضور جمعی از همکاران مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در سالن دکتر فرهودی این مرکز برگزار شد.

دکتر زهرا علیزاده پژوهشگر این مرکز مدرس کارگاه فوق بود که در ابتدا به تعریف تله ها و ویژگی های آنها پرداخت و چگونگی شکل گیری تله های ذهنی را بیان و اهمیت بررسی تله ها و کاربرد آنها را توضیح داد.

در ادامه 11 تله ذهنی: رهاشدگی، وابستگی، محرومیت هیجانی،طرد اجتماعی، نقص و شرم، شکست، اطاعت، استحقاق، معیارهای سختگیرانه و آسیپ پذیری بیان شد و در پایان بحث و گفتگو در مورد تله ها انجام گرفت.

الناز واحدي

الناز واحدي