برگزاری کلاس آموزشی بیماری‌های واگیردار، نوپدید، بازپدید و سندرومیک مرکز طبی کودکان -قطب علمی طب کودکان

کلاس آموزشی بیماری‌های واگیردار، نوپدید، بازپدید و سندرومیک با همکاری واحد کنترل عفونت مرکز طبی کودکان برای گروه پرستاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، روز سه‌شنبه 17 خرداد 1401 دوره آموزشی بیماری‌های واگیردار، نوپدید، بازپدید و سندرومیک، به همت فاطمه اسفندیاری سوپروایزر کنترل عفونت و با همکاری مرکز بهداشت شمال غرب دانشگاه علوم پزشکی ایران، برای گروه پرستاری برگزار شد.
محورهای کلاس آموزشی در خصوص بیماری‌های بازپدید و نوپدید، آبله میمونی و نحوه نمونه‌گیری از این بیماری و سرخک تدریس شد.
در این جلسه سرپرستاران بخش‌های بستری، رابطین کنترل عفونت، آموزشی و مددجو حضور داشتند که فرآیندهای گزارش‌دهی بیماری‌ها نیز مرور شد.
در پایان به سوالات مطرح شده توسط حاضرین پاسخ داده شد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا