بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران

برگزیدگان جشنواره فیلم و عکس معرفی شدند

دکتر محمد سلیمانی استادیار بخش اورژانس و دکتر علیرضا مقدسی دانش آموخته فلوشیپ قرنیه بیمارستان فارابی، به عنوان نفرات اول جشنواره فیلم و عکس بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران برگزیده شدند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، جشنواره فیلم و عکس بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران، عصر روز سه شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵ در سالن اصلی مرکز همایش های رازی با استقبال گرم چشم پزشکان سراسر کشور برگزار شد و ۱۶ اثر در هر دو بخش به عنوان آثار برگزیده معرفی شدند.
در این جشنواره با نظر هیئت داوران، دکتر علیرضا مقدسی دانش آموخته بیمارستان فارابی به عنوان نفر اول و دکتر محمد سلیمانی عضو هیئت علمی بخش اورژانس این مرکز به عنوان نفر دوم بخش فیلم معرفی شدند.
همچنین در بخش عکس جشنواره، دکتر محمد سلیمانی با ۴ عکس به عنوان نفر اول برگزیده شد.

معصومه  عزيزي

معصومه عزيزي