تامز استادی 6( مطالعه علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران): روزبهانی از تعامل با استاد، دانشجوها و بیماران می گوید

در ویدیوهای قبلی تامز استادی، مائده روزبهانی دانشجوی رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره شیوه های مطالعه و منابع پژوهش توضیح داد. وی در این قسمت درباره نحوه تعامل دانشجوی پزشکی با استاد، دیگر دانشجوها و بیمار صحبت می کند. روزبهانی با اشاره به مشغله اساتید گفت: دانشجو باید با نهایت احترام با استادان ارتباط برقرار کند. همچنین درصورتی که استاد نتوانست به سوال دانشجو جواب دهد، دانشجو در روزهای آینده سوالش را تکرار کند و ارتباطش را با استادها حفظ کند. دانشجوی رشته پزشکی عمومی درباره نحوه ارتباط دانشجو با دیگران دانشجوها گفت: تعامل با همکلاسی ها بسیار مهم است و دانشجو باید دوستانی را انتخاب کند که روحیه پژوهشی و علمی داشته باشند تا این روحیه در خود دانشجو نیز تقویت شود تا کنار هم پیشرفت کنند. وی درباره نحوه تعامل دانشجوی پزشکی با بیمار گفت: از استادهای پزشکی یاد گرفتم با بیمار باید ارتباط صمیمی برقرار کرد. همچنین نباید با برخورد خشک به درد بیمار اضافه کنیم بلکه به عنوان یک پزشک باید مانند اعضای خانواده خودمان برخورد بهتری با بیمار داشته باشیم.

طاهره رحمان پور

طاهره رحمان پور