تخفیف خرید کتاب ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران از نمایشگاه بین المللی کتاب

شرایط خرید کتاب از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب با تخفیف توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری انتشارات حیدری فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی داانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دانشجویان می توانند جدیدترین و معتبرترین کتاب های علوم پزشکی را با تخفیف 30 درصدی از انتشارات حیدری در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب سال 1402 تهیه کنند.
این انتشارات در صنعت نشر فعالیت های پویا دارد و تاکنون خدماتی از جمله تخفیف خرید، اهدای بن کتاب و ... به دانشجویان دانشگاه ارائه داده است.
علاقه مندان می توانند به آدرس غرفه در نمایشگاه کتاب، مصلی امام خمینی (ره)، رواق غربی، سالن یک ناشران دانشگاهی، غرفه 54 (انتشارات حیدری) مراجعه و با ارائه کارت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از تخفیف استفاده کنند.
توضیح اینکه سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 20 تا 30 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 8 تا 20 با حضور بیش‌ از سه هزار ناشر و کشور تاجیکستان به عنوان مهمان ویژه فعالیت دارد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان