تهیه و توزیع پمفلت آموزشی با موضوع ((پیشگیری از آنفولانزا)) درمراکز محیطی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری درآستانه فصل سرما

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: پمفلت آموزشي با موضوع ((پيشگيري از آنفولانزا)) به منظور آشنايي مراجعين مراكز بهداشتي درماني و پايگاههاي بهداشتي و خانه هاي بهداشت با اين بيماري درشبكه بهداشت و درمان شهرستان ري تهيه و دركليه واحدهاي محيطي توزيع گرديد.

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان ري، با توجه به نزديكي فصل سرما و بازگشايي مراكز و از آنجاييكه آنفولانزا و سرما خوردگي از بيماريهاي شايع دراين فصل به خصوص دربين دانش آموزان مي باشد، پمفلت آموزشي با موضوع ((پيشگيري از آنفولانزا)) توسط آزيتا اجلالي كارشناس بهداشت خانواده شبكه بهداشت و درمان شهرستان ري تهيه گرديد.
اين پمفلت با زبان ساده درخصوص اين بيماري و شيوه هاي شيوع و راههاي انتقال و نحوه پيشگيري و درمانهاي صحيح  اين بيماري توضيح داده است. اين پمفلت جهت استفاده پرسنل و مراجعين دركليه مراكز بهداشتي درماني ، پايگاههاي بهداشتي، پايگاههاي مشاركتي و خانه هاي بهداشت توزيع گرديده است./ز