جشن ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) در دانشکده توانبخشی برگزار شد

به همت معاونت اجتماعی فرهنگی، معاونت دانشجویی و کانون قرآن و عترت دانشکده توانبخشی و با همکاری نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده توانبخشی، جشن ولادت حضرت رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله و امام جعفر صادق علیه‌السلام روز سه شنبه 6 آذر 97 در ساالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در  این مراسم که با حضور دانشجویان، اعضای هئیت علمی و کارکنان این دانشکده برگزار شد؛ در ابتدای این مراسم دکتر روحبخش معاون اجتماعی و فرهنگی دانشکده سخنانی درخصوص ابعاد شخصیتی پیامبر اسلام و حضرت امام جعفر صادق بیان کرد.
در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید وکیلی استاد حوزه و دانشگاه به بیان شرح زندگی پیامبر و خصوصیات اخلاقی ایشان پرداخت.
مراسم با اجرای نمایش تئاتر طنز و مسابقه ویژه دانشجویان و اهدای جوایز به برندگان مسابقه پایان یافت.
عکس و خبر: لیلا روستا

لیلا  روستا