جلسه شورای آموزشی گروه چشم پزشکی بیمارستان فارابی برگزار شد

جلسه شورای آموزشی گروه چشم پزشکی بیمارستان فارابی به منظور بررسی درخواست های آموزشی دستیاران چشم پزشکی این بیمارستان تشکیل شد.

جلسه شورای آموزشی گروه چشم پزشکی بیمارستان فارابی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی اعضای شورای آموزشی گروه چشم پزشکی بیمارستان فارابی بامداد چهارشنبه 17 اردیبهشت 1399 با حضور دکتر محمدرضا اکبری، رییس این بیمارستان به منظور بررسی درخواست دو ارتقای همزمان سه نفر از دستیاران چشم پزشکی این مرکز گرد هم جمع شدند.
دکتر مسعود محمدی، مدیر برنامه دستیاری بیمارستان فارابی با مطرح کردن درخواست های دو ارتقای همزمان دستیاران، شیوه نامه ارزیابی درون دانشگاهی دستیاری تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 99 را شرح داد و از حاضران خواست تا پیشنهادات خود را بیان کنند. در پایان این جلسه اعضا نظرات خود را درباره درخواست های ارائه شده از طرف دستیاران، بیان کردند.
سید عباس  قاضی میرسعید

سید عباس قاضی میرسعید