جلسه شورای فناوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی برای بررسی طراحی ساختار بخش دانشجویی نرم افزار سیپاد برگزار شد

باحضور معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، جلسه شورای فناوری اطلاعات معاونت به منظور بررسی طراحی ساختار بخش دانشجویی نرم افزار سیپاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، کمیته فناوری اطلاعات باحضور دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، مهندس حامد صمدپور مسئول فناوری اطلاعات و سایر همکاران واحد فناوری اطلاعات معاونت دانشجویی فرهنگی، با موضوع اصلی بررسی طراحی ساختار بخش دانشجویی نرم افزار سیپاد، روز چهارشنبه 7 اسفند 98 از ساعت 8 تا 9:30 در سالن شورای معاونت برگزار شد.
در ابتدای جلسه مهندس صمدپور لیست ساختار پیشنهادی فناوری اطلاعات را که در شورای IT دانشگاه نیز بررسی و توسط شرکت برنامه نویس فعلی قیمت گذاری شده بود ارائه کرد.
در ادامه،
دکتر پورغریب خواستار بررسی بیشتر قیمت ها با استعلام از سایر شرکت های معتبر در این زمینه شد.
همچنین، در این جلسه با نظر دکتر پورغریب و سایر حاضران طرحی کلی برای بخش دانشجویی نرم افزار سیپاد ارائه و مقرر شد طی جلسه ای با سایر مدیریت های معاونت دانشجویی فرهنگی، طرحی کامل از فرآیندها و سامانه های مورد نیاز، برای ارائه به چند شرکت برای قیمت گذاری آماده شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان