جلسه مجازی مدیریت هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری دانشکده دندانپزشکی برگزار می شود

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه مجازی مدیریت هم‌اندیشی استادان دانشگاه را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه مجازی مدیریت هم‌اندیشی استادان دانشگاه با عنوان رسول اکرم «ص» پیامبر آزادی‌بخش، با سخنرانی دکتر سید حمید خویی (عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران) 19 آبان 99 ساعت 13تا 14 در​بر بستر اسکای‌روم برگزار خواهد شد.
توضیح اینکه گواهی شرکت در کارگاه منحصرا برای اساتیدی صادر خواهدشد که در سامانه ثبت نام کرده باشند.
 برای اطلاعات بیشتر درساعت اداری با شماره تلفن های 64432338 و 64432339 داخلی 1 تماس بگیرید.
حمیده ایزدی

حمیده ایزدی