حال و هوای تازه کتابخانه بیمارستان شریعتی در آغاز سال تحصیلی جدید

مسئول کتابخانه بیمارستان شریعتی استفاده از بخش منابع در تمامی ساعات برای دانش پژوهان آزاد است.

حال و هوای تازه کتابخانه بیمارستان شریعتی در آغاز سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی،کتابخانه شهید کاظمیان بیمارستان شریعتی  4000 منبع لاتین و 1000 منبع فارسی و 1000 پایان نامه  دارد و در آغاز سال تحصیلی محیطی آرام برای مطالعه دانشجویان فراهم کرده است. مریم محمدی مسئول کتابخانه بیمارستان شریعتی که سال گذشته کتابدار نمونه دانشگاه نیز معرفی شده است با اشاره به فعالیت های این کتابخانه گفت: بیمارستان شریعتی یکی از معدود کتابخانه های دانشگاهی را دارد که درایام تعطیل ودانش پژوهان می توانند از منابع استفاده کنند و محدود به قرائت خانه نیست همچنین دانش پژوهان می توانند برای دریافت برشور راهنمای کتابخانه به وب سایت بیمارستان شریعتی به بخش کتابخانه دیجیتال مراجعه کنند . همچنین راهنمای استفاده از پایگاه های اطلاعاتی در این بخش اطلاع رسانی شده است.

در ادامه سایر توضیحات محمدی را ببینید:

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد