دکتر امیر رضا رکن: جذب دانشجویان بین المللی در مقاطع تکمیلی یکی از اهداف دانشکده دندانپزشکی است

نشست بررسی مشکلات دستیاران تخصصی بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، نشست  بررسی مشکلات دستیاران تخصصی بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی با حضور دکتر امیر رضا رکن رئیس، دکتر مرضیه علی خاصی معاون پژوهشی، دکتر فرنوش محمدی معاون آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی و دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده، چهارم اردیبهشت 1400 در آمفی 60 نفره برگزار شد.
در این نشست دکتر رکن ضمن اشاره به اینکه جذب دانشجویان بین المللی در مقاطع تکمیلی یکی از اهداف دانشکده است، تاکید کرد: مسئولان دانشکده باید تمام تلاش خود را انجام دهند تا میان دانشجویان داخلی و خارجی از نظر کیفیت آموزش هیچ تفاوتی نباشد.
دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده، ضمن ارائه گزارشی بیان کرد: از سال 1392 که اولین دانشجوی بین المللی در مقطع تخصص وارد دانشکده شده است تا کنون 28 دانشجوی بین المللی از این دانشکده فارغ التحصیل و 16 نفر در حال تحصیل هستند.
وی در ادامه افزود: بیشترین مقاطع تکمیلی دانشجوی بین المللی در آن پذیرفته شده است تخصص(Specialty ) و کارشناسی ارشد( MSc.) بوده است.
همچنین بیشترین کشور های متقاضی شامل عراق، افغانستان، سوریه، لبنان و اتیوپی بوده است.
در ادامه دانشجویان به بیان مشکلات خود از قبیل  مشکل دریافت روادید، رجیستری تلفن همراه، دریافت نکردن کارت بانکی و طولانی شدن روند پایان نامه پرداختند.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی