دکتر جبلی: توجه به پیوست رسانه ای و فرهنگی در کنار اقدامات ارزشمند درمانی درمانگاه راه شفا ارزشمند است

دکتر پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، ضمن حضور در شهر سامرا از درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدن کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد اربعین، دکتر پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، پنجنشبه ۱ شهریور ۱۴۰۳ از درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدن کرد.رئیس صدا و سیما در این دیدار، در جریان خدمات ارائه شده به زائرین اربعین قرار گرفت.وی با اشاره به حضور دکتر مهدی ابراهیمی دبیر ستاد اربعین و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در استودیو سیار صدا و سیما که در حرم امامین عسکریین قرار گرفته، بر لزوم توجه به تولیدات رسانه ای در کنار خدمت رسانی به زائرین تاکید کرد و افزود: توجه به پیوست رسانه ای و فرهنگی در کنار اقدامات ارزشمند درمانی درمانگاه راه شفا ارزشمند است که این مهم نتیجه اعتماد به راهبری جوانان نخبه این مرز و بوم است.

جعفر صداقت

جعفر صداقت