دکتر مخبر: اقدامات درمانی و تجهیزات پزشکی درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران قابل تقدیر است

دکتر محمد مخبر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در شهر سامرا از درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدن کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمد مخبر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاون اول دولت شهید رئیسی، جمعه ۲ شهریور ۱۴۰۳، پس از ورود به شهر سامرا و زیارت عتبه مقدسه امامین عسکریین (ع)، با حضور در درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جریان روند خدمت رسانی در این درمانگاه قرار گرفت.
دکتر مهدی ابراهیمی، دبیر ستاد اربعین و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن همراهی دکتر مخبر در این دیدار، گزارشی از تعداد نیروی متخصص اعزامی، تجهیزات موجود، وضعیت تامین داروهای مورد نیاز و بازه زمانی خدمت رسانی این درمانگاه که تا سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) برپا خواهد بود ارائه داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز، ضمن تقدیر از زحمات جهادگران کادر درمان درمانگاه راه شفا، برای ایشان آرزوی موفقیت و سلامتی کرد و افزود: استفاده از ظرفیت جوانان نخبه و راهبری مدیران جوان سبب شد تا اقدامات درمانی و تجهیزات پزشکی درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران قابل تقدیر باشد.