به مناسبت روز کارمند

رئیس دانشکده توانبخشی:کار در نظام سلامت، فقط شغل نیست عبادت است

رئیس دانشکده توانبخشی در پیامی روز کارمند را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی در پیامی روز  کارمند را تبریک گفت.
متن این  پیام به شرح زیر است:
من لم یشکر المخلوق ، لم یشکر الخالق
کار در نظام سلامت، فقط شغل نیست، که عبادت هم هست. امیدوارم کارمندان این نظام هر روز بیش از پیش برای استفاده از این فرصت کار و عبادت توام داناتر، تواناتر و شادابتر باشند و خداوند متعال، زندگی این همکاران فداکار و خدمتگزار را به مثابه عبادتی ارزشمند در درگاه خود بپذیرد.
روز کارمند را خدمت تمامی کارمندان عزیز و دلسوز دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده توانبخشی تبریک عرض می کنم و از اینکه همگی با تمام توان در راستای ارتقاء دانشکده و ارائه هر چه بهتر خدمات تلاش می کنید تشکر و قدردانی می کنم. خداوند متعال را شاکرم که روحیه همراهی و خدمت در دانشکده حاکم است و مسئولین دانشکده همگی قدردان این نعمت هستند.
رییس دانشکده توانبخشی
سید امیر  میری