لیست اخبار صفحه :33
درمانگاه جهادی درمانی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرقد مطهر امام خمینی (ره)

با حضور دکتر محمد کاظم بخشنده مسئول مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران فضای درمانگاه جهادی درمانی مرکز بسیج جامعه پزشکی در درمانگاه یادگار امام مرقد مطهر امام خمینی (ره) راه اندازی و آماده شد.

بازدید معاون بهداشت و فرمانده بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از نحوه خدمت‌رسانی به زائران سی و پنجمین مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و و دکتر محمدکاظم بخشنده، فرمانده بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در آستانه سی و پنجمین مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) از خدمت‌رسانی به زائران در درمانگاه یادگار امام (ره) بازدید کرد.

تامز کاپ: برگزاری هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در دانشگاه علوم پزشکی تهران با شعار دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان

این برنامه از تامزکاپ به هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا با شعار دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان اختصاص دارد. در این جشنواره از بین 260 اثر ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، آثار 27 دانشجوی برتر در زمینه های آموزشی، پژوهشی، قرآن و عترت، اجتماعی، ورزشی، بین الملل و جامع از کمیته داوران رای نهایی گرفتند و در آیین جشنواره با حضور مسئولان دانشگاه، دانشجویان برتر معرفی شدند و جوایزشان را دریافت کردند. دانشجویان برگزیده این جشنواره کیفیت آن را خوب ارزیابی کرده و برنامه ریزی در کارها را عامل موفقیت خود دانستند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران: حضرت امام خمینی(ره) با دست خالی و با توکل بر خدا و حضور مردم دنیا را متحول کرد

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت و حماسه قیام خونین 15 خرداد را گرامی داشت.

رتبه دومی مسئول روابط عمومی بیمارستان شریعتی در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

آیین اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور برگزیدگان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، در مشهد مقدس برگزار و کامران محمدیان مسئول روابط عمومی بیمارستان شریعتی با ساخت برنامه تامز لایف موفق به کسب رتبه دوم کشوری در شاخه مستندسازی شد.

تامز لایف: نسل نو، امیدی نو و آینده ای روشن در جوانی جمعیت
گفت و گو با مادری جوان با 5 فرزند

تامز لایف: نسل نو، امیدی نو و آینده ای روشن در جوانی جمعیت

این برنامه از تامزلایف، زندگی مادر جوانی را به تصویر می کشد که دارای 5 فرزند است. دکتر زهرا موحدنیا دستیار تخصصی پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متولد سال 1367 است. او و همسرش علاقه مند به تشکیل خانواده پرجمعیت هستند. دکتر زهرا موحدنیا در این رابطه می گوید: ما معتقدیم فرزندآوری به استحکام بنیان خانواده کمک می کند و با در نظر گرفتن منافع متعددی که چند فرزندی برای فرزندان، والدین و جامعه به ارمغان می‌آورد، این مسیر را انتخاب کردیم. وی با تاکید بر حمایت بیشتر از مادرانی که فعالیت اجتماعی دارند گفت: فرزندآوری مادران درحال تحصیل و شاغل، مشوق بانوان دیگر است؛ به این منظور لازم است زیرساخت های جامعه برای حمایت از مادران توسعه یابد.

دکتر قناعتی: نخستین همایش بین المللی هوش مصنوعی در دانشگاه سبطین برگزار می شود
سومین نشست ستاد راهبری نقشه راه هوش مصنوعی در سلامت

دکتر قناعتی: نخستین همایش بین المللی هوش مصنوعی در دانشگاه سبطین برگزار می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سومین نشست ستاد راهبری نقش راه هوش مصنوعی در سلامت گفت: به منظور توسعه کاربرد هوش مصنوعی در نظام سلامت، نخستین همایش بین المللی هوش مصنوعی در دانشگاه سبطین برگزار می شود.